Matchinfo

GAIS

GAIS

0

Örebro SK

1
Allsvenskan torsdag 5 juli @ 19:00

Från SvenskaFans, skrivet av Simon Kostofski:

Richard Ekunde fick utvisning efter dryga 20 minuters spel och vi fick spela med en man mindre i cirka 90 minuter + flera minuters tillägg. GAIS kämpade jättemycket och gjorde det bra men föll med ett mål i slutminuten och tyvärr fick vi ingen seger – frågan är bara hur man kan vända detta?

Jag mår inte speciellt bra just nu, det kan man inte påstå. Jag tror heller inte att spelarna mår väldigt bra heller. Jag är ändå stolt över spelarnas insats med en man mindre på planen i över 78 minuters spel. Dom kämpar som fan och ger sig verkligen inte. Richard Ekunde går oerhört klumpigt in i en situation efter knappt 20 minuters spel när ÖSK-spelaren håller på att få friläge och domaren visar upp det röda kortet. Rätt eller inte låter jag vara osagt men man går faktiskt inte in så som Ekunde gjorde i den situationen. Calum Angus tappar bollen på mitten och gör det ganska klumpigt men det är inte bra att gå in så. Innan utvisningen hade vi två bra chanser där Jakob Olsson var inblandad men bollen ville inte in alls. Med Ekundes utvisning i näthinnan kändes bara allt som misär…

Romarinho, som gjorde en bra inledning, fick utgå och Fredrik Lundgren fick hoppa in. Jättetråkigt för Romarinho som gjorde det bra men man var tvungen att dra till med en fyrabackslinje. Brassen fick offras.

Jag stod och tittade på våra spelare. Fan va dom kämpade trots att de var en man mindre! Reuben Ayarna visade upp ett bländande spel på mittfältet och styrde Markus Gustafsson och de andra så att de låg på rätt positioner. Örebro var faktiskt inte så nära att ens komma till ett bra avslut i den första halvleken och i halvtid stod det 0-0. Hade det varit lika många spelare på planen för vardera lagen hade jag varit mer besviken men spelarna gjorde det bra. Dock tycker jag att man kunde förvalta fler passningar och djupledsbollar mycket bättre. Det var många fri ytor på planen till vår fördel trots att vi var i numerärt underläge.

Efter tio minuter spel i den andra halvleken fick Wanderson do Carmo entra planen. Varför han fick starta på bänken vet jag inte men han har varit skadad ett tag och det kan ju bero på det. Hans inledande tio minuter var riktigt bra och han hade ett par fina injektioner, trots att vi var en man mindre.

Jeffrey Aubynn fick spela sedan och gjorde ett par riktigt fina inlägg med sin vänsterfot. Hans vänster är ju riktigt bra många gånger och det är en spelare som bara måste få spela om han är skadefri – så är det bara.

I slutet får Mervan Celik en fantastisk chans att avgöra när han kommer fri med Sandqvist – men hans bollmottagning är under all kritik och hans slarvar bort chansen. Några få minuter senare tappar Aubynn bollen i offensivt straffområde och ÖSK kontrar med sex man mot GAIS två försvarande spelare. Daniel Bamberg drar på ett skott som går via stolpen och in i mål och misären är ett faktum. Det är en sådan säsong och vi supportrar kan inte göra mycket åt det. Vi har inte marginalerna med oss helt enkelt…

GAIS 0 - 1 Örebro SK

  • torsdag 5 juli 2012 @ 19:00
  • Allsvenskan 
  • Åskådare: 4233
  • Domare: Martin Strömbergsson
MÅL AST
12 1 Dime Jankulovski
13 26 Malkolm Moenza
14 7 Jeffrey Aubynn Gult kort Markus Gustafsson
15 15 Fredrik Lundgren Romario Pereira Sipiao
16 9 Peter Ijeh
17 25 Wanderson do Carmo Linus Tornblad
18 19 Alexander Angelin
5
Matcher
0
Vunna
1
Oavgjorda
4
Förlorade

Tidigare möten

04 Nov 12 15:00 Allsvenskan Örebro SK - GAIS 4 - 0
19 jun 13 19:00 Superettan GAIS - Örebro SK 1 - 1
27 okt 13 16:20 Superettan Örebro SK - GAIS 6 - 1
27 feb 16 14:00 Svenska Cupen Örebro SK - GAIS 3 - 1
16 feb 19 16:00 Svenska Cupen Örebro SK - GAIS 2 - 1
Warning: sprintf(): Too few arguments in /storage/content/81/153681/gaismatch.se/public_html/wp-content/themes/victory/functions.php on line 914